Op zoek naar springkasteel west vlaanderen?

Feestjes? Huur je Springkasteel, rodeostier, attractie of catering nu! Your SEO optimized title.
Oh ja, en bij ons kan je het springkasteel of attractie gratis annuleren bij regenweer tot 7 uur s morgens op de dag zelf! MCJ als betaalbare full service event planner. Van springkasteel tot attractie, van partyfood tot totale catering.
springkasteel west vlaanderen
Home.
Met en dochter van 3 jaar oud, zal het volgende springkasteel dat aangekocht worden, dan ook hoogstwaarschijnlijk in het prinsessenthema zijn. Hebt u zelf een idee van wat er te kort is op de verhuurmarkt, aarzel niet om contact op te nemen.
wkk
Verhuur van springkastelen en feestmateriaal Pump Jump.
Heel mooi springkasteel perfecte, stipte en heel correcte service heel goede prijs! Kortom een echte aanrader! Heel goeie service, mooi springkasteel. Super geslaagd feestje voor de kleinsten dankzij springkasteel Alladin. Vlotte communicatie en goede afspraken doen alles verlopen zoals gepland.
argenta
Verhuur springkastelen in Roeselare, West-Vlaanderen.
Zeer uitgebreid springkasteel voor ongeveer 12 kinderen. Wie durft tussen de gevaarlijke tanden van de krokodil door te klimmen? Dit springkasteel krokodil is veel meer dan een springkasteel, het is een springkasteel en glijbaan in één, er staan ook leuke obstakels midden in het kasteel.
Springkasteel Overig 2dehands.be.
13 april 2018 2233: Lanaken. Nieuw springkasteel met glijbaan en 150 zachte ballen. Nieuw springkasteel van 2018 Leuk springkasteel voor binnen en buiten te huur. Het springkasteel heeft een glijbaan aan de voorzijde en hee. 13 april 2018 2155: Heusden-Zolder.
Attractieverhuur Vansteenlandt F Springkasteel verhuur.
In de begin jaren deden ze vooral de markt met de kindermolen, kop van jut en een springkasteel. Naarmate ze meer vraag kregen, zijn ze overgestapt naar enkel verhuur van springkastelen en attracties. In het jaar 1998 was de vraag voor springkastelen zo groot geworden dat ze zelf springkastelen begonnen maken.
Verhuur springkastelen Roeselare Ardooie Kortrijk Izegem Lichtervelde, goedkoop, beste prijs/kwaliteit Springkastelen Roeselare.
Springkastelen, de droom van elk kind op zijn/haar feest! Springkastelen zijn al jaren dé attractie voor kinderen op verjaardagfeestjes, communiefeesten, wijkfeesten en andere feesten. Vindt een springkasteel naar keuze in ons gamma en vergeet niet; bestel tijdig voor communies en andere feesten.
Verhuur Springkastelen Ieper Poperinge Roeselare Diksmuide West-Vlaanderen.
springkasteel Nemo en Dorry. Afmetingen lxbxh: 65, x 42, x 37, meter Max. aantal kinderen: 14 / Leeftijd: 14. Springkasteel Nemo en Dorry heeft een glijbaan en obstakels en er is ruim plaats om van hartelust te springen. Nieuw springkasteel tijger.
springkasteel.be De grootste collectie springkastelen van Europa.
Vrolijk dan uw feestje op met een springkasteel. Wenst u een springkasteel te reserveren? Contacteer mij op het nummer: 0499/18 03 94. Of via e-mail: springkastelenart@gmail.com. Zeker een must op uw feestje! Voor ons assortiment kijk gerust op de website.
ikhuureenspringkasteel Home.
Wij beschikken over een assortiment van verschillende springkastelen en een opblaasbare kinderwagen. Zo hebben we voor elk wat wils! Standaard worden de springkastelen door ons gebracht, opgezet en terug opgehaald. In bepaalde gevallen kan de klant het springkasteel zelf ophalen en terugbrengen te Ardooie.
Home Springkastelenverhuur De Springking Tielt Welkom op onze website.
Welkom bij De Springking. Dankzij De Springking uit regio Tielt voelt iedereen zich de koning te rijk op uw feest of dat van uw kinderen. Zaakvoerder Hans Claerhout levert met dit startend bedrijfje puur en onversneden plezier. Springkastelen in allerlei vormen en maten.
Welkom bij Springkastelen Feestverhuur NukkieFun.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in de verhuur en verkoop van springkastelen. Wijzelf en zo ook ons bedrijf Nukkiefun, hebben onze thuisbasis in Wevelgem, bij Kortrijk West Vlaanderen. Enkele jaren terug zijn we begonnen met één springkasteel.

Contacteer ons