Resultaten voor springkastelen sint-niklaas

Goedkoop springkasteel huren voor uw feestje Gratis levering!
Dé verhuurspecialist van luchtkastelen in Oost-Vlaanderen regio waasland. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan springkastelen voor jong en oud. Organiseert u binnenkort een communiefeest, babyborrel of zo maar een ander leuk feestje? Vergeet dan niet een van onze leuke springkastelen te huren.
crawford poorten
Grootste springkasteel ter wereld komt naar ons land Sint-Niklaas Het Nieuwsblad.
Die zaterdag is het festival overigens enkel toegankelijk voor wie ouder is dan 18 jaar, op zondag worden de springkastelen gereserveerd voor gezinnen en jeugdverenigingen. IN HET NIEUWS. Amerikanen in de ban van gezichtsuitdrukking Melania: Haar masker viel weer even af.
Autolening
Home.
Zo leveren wij bijvoorbeeld in de regio Sint-Niklaas, Kruibeke, Hamme, Bornem/Puurs. Graag meer informatie over onze service? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren! Klik hier voor onze contactpagina. NIEUW in ons aanbod vanaf 2017! Naast onze vaste springkastelen, kunnen jullie vanaf nu ook een dag vol plezier beleven in de konijnenstad, het prinsessenkasteel of het drakenkasteel.
agv rossi
Opnieuw kinds met het grootste springkasteel ter wereld, binnenkort in ons land.
Zijn grootte kan niet tippen aan Airland dat 1.800 kubieke meter groot is. In twee jaar tijd werden 34 springkastelen aan elkaar gezet. Het bevat glijbanen, klimtorens, base-jumps en een ballendbad: een pak groter dus! Een uur plezier. Zolang hoef je niet meer te wachten, want in het weekend van 21 en 22 april wordt het reuze springkasteel opgezet in het recreatiepark De Ster in Sint-Niklaas.
slotenmaker gent
BIKKO springkastelen Oost-vlaanderen.
9100 Sint Niklaas Oost vlaanderen. De levering, opbouw en de afbouw van springkastelen is gratis in onderstaande gemeenten, indien hulp van minstens 1 persoon voorzien is door de huurder. De betaling van de springkastelen gebeurt contant bij levering of voorafgaand door overschrijving.
LED shop
Grootste aquapark opent op De Ster Sint-Niklaas Regio HLN.
Foto Vergauwen Het Aquapark Jump is het grootste drijvende springkasteel van het land. Sint-Niklaas Op recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas is het voorbije weekend het Aquapark Jump geopend. Dat is het grootste drijvende springkasteel of opblaasbaar parcours van het land, wat meteen al voor heel wat extra bezoekers én dolle waterpret zorgde.
Springding Verhuur van springkastelen, tenten en partymateriaal.
Eerlijke prijzen voor veilige, kwaliteitsvolle en zeer goed verzorgde springkastelen is iets waar wij garant voor staan! U kan bij ons uw springding huren voor verjaardagsfeestjes, communiefeestjes, personeelsfeesten, tuinfeesten, wijkfeesten, opendeurdagen, of gewoon een dagje veel plezier. Sinds kort verhuren wij ook tenten en ander feestmateriaal.
Springkastelen verhuur Sint-niklaas goudengids.be.
Kermisattracties Verkoop verhuur. 31 resultaten voor springkastelen verhuur Sint-niklaas. 1 Acajeux Springkastelen. Belselestraat 57, 9250 Waasmunster. Kermisattracties Verkoop verhuur. 2 De Dycker E. Hogenakkerstraat 91, 9140 Tielrode Temse. Kermisattracties Verkoop verhuur. Bezoek onze webpagina. 3 Six Amusement. Vossekotstraat 47, 9100 Sint-Niklaas.
Salto in Sint-Niklaas! Dit festival laat volwassenen zich uitleven op springkastelen.
De organisatoren van Big Bounce alleszins wel. Dit springkastelenfestival in Sint-Niklaas is niet bedoeld voor mensen onder achttien jaar. De volwassenen krijgen de kans om zich uit te leven op zo'n' 20.000 vierkante meter propvol met state-the-art springkastelen, ballenbaden en andere attracties.
VTM NIEUWS Grootste springkasteel van België in Sint-Niklaas Facebook.
Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Grootste springkasteel van België in Sint-Niklaas. Geplaatst door VTM NIEUWS. Het grootste springkasteel van België stond dit weekend in Sint-Niklaas.

Contacteer ons