Op zoek naar springkastelen sint-niklaas?

Hier kunnen ook volwassenen zich een hele dag uitleven op sp. Sint-Niklaas Het Nieuwsblad.
Het eerste springkastelenfestival voor volwassenen in Vlaanderen komt op zaterdag 23 september naar Sint-Niklaas. Een dag later mogen de kinderen zich uitleven op de ruim honderd springkastelen en ballenbaden. Op zondag blijven de ruim honderd springkastelen staan en mogen de kinderen zich uitleven.
garagepoorten
Grootste springkasteel ter wereld in De Ster Sint-Niklaas Gazet van Antwerpen.
Maak van Sint-Niklaas jouw startgemeente! Airland bestaat uit verschillende kleinere springkastelen, die als een puzzel in elkaar worden gezet. Grootste springkasteel ter wereld in De Ster. 06/04/2018 om 0444: door mgb. Waarom één springkasteel zetten als je er ook vierendertig aan elkaar kan vastmaken?
wkk
Goedkoop springkasteel huren voor uw feestje Gratis levering!
Dé verhuurspecialist van luchtkastelen in Oost-Vlaanderen regio waasland. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan springkastelen voor jong en oud. Organiseert u binnenkort een communiefeest, babyborrel of zo maar een ander leuk feestje? Vergeet dan niet een van onze leuke springkastelen te huren.
lenen
Bolo-Fun, Jump4fun.
Welkom op onze website. Bolo-Fun en jump4fun kunnen u een waaier aan feestmateriaal verhuren voor al uw feestjes en feesten thuis: er is niet alleen een flink aanbod springkastelen voor de kleinsten, maar ook heuse VIP tenten, tafels, stoelen, toiletwagen en meer.
Springkastelen verhuur Sint-niklaas goudengids.be.
Kermisattracties Verkoop verhuur. 20 resultaten voor springkastelen verhuur Sint-niklaas. 1 Acajeux Springkastelen. Belselestraat 57, 9250 Waasmunster. Kermisattracties Verkoop verhuur. 2 De Dycker E. Hogenakkerstraat 91, 9140 Tielrode Temse. Kermisattracties Verkoop verhuur. Bezoek onze webpagina. 3 Six Amusement. Vossekotstraat 47, 9100 Sint-Niklaas.
70 springkastelen voor volwassenen Sint-Niklaas Regio HLN.
Foto Joris Vergauwen In Nederland bestaan springkasteelfestivals al langer. Sint-Niklaas Een 70-tal springkastelen en opgeblazen attracties, vier podia met onder meer een MNM-stage met Gers Pardoel en Jebroer en nu al bijna achtduizend enthousiaste volwassenen die een ticket hebben bemachtigd: de eerste editie van het festival The Big Bounce op recreatiedomein De Ster morgen lijkt nu al een voltreffer te worden.
Jungle Jump Sint Niklaas Sint-Niklaas UiT in Vlaanderen.
Wij zetten het Bau-haus in Sint-Niklaas vol met meer dan 20 springkastelen en attracties. Kinderen tussen 2 en 14 jaar betalen slechts 5 euro inkom voor een dag vol springplezier! Al de rest gratis! t Bau-huis Slachthuisstraat 60 9100 Sint-Niklaas.
Welkom.
Wie springkastelen zegt denkt vooral aan de zomer. Je kan onze springkastelen echter het hele jaar door huren. Ze passen immers in een ruime garage, onder een afdak, in een schuur. Bovendien zijn de meeste springkastelen overdekt, waardoor jullie kinderen ook bij regenweer naar hartelust kunnen springen.
springkasteel.be De grootste collectie springkastelen van Europa.
Verhuur van springkastelen en toebehoren. Al onze prijzen zijn inclusief levering, plaatsing en ophaling! Mooi weer garantie. Herman Teirlinckstraat 12. 0474 649 592. Six Amusement Sint-Niklaas. 0475 921 519. Verhuur springkastelen, hindernisbanen, rodeostier, sumopakken, ballenbad. 055 219 015. 2jump verhuur springkastelen en feestmateriaal.

Contacteer ons