Zoeken naar springkastelen herentals

F.Lodder Kinderanimatie, Springkastelen Trampolines verhuur.
Tegelijk zijn we een baanbrekend verhuurcentrum van kleine springkastelen, ideaal voor verjaardagsfeesten, communie, baby-born, Er zijn twee vestigingen: in Olen en in Bouwel. Wil je weten of een bepaald springkasteel nog vrij is, stuur dan 24/24 een sms naar 0472 38 57 00 met vermelding van type en datum!
garagepoorten
De Springer springkastelen verhuur.
Uit ervaring weet ik dat dit de dag van vandaag ook een hele opgave is. Daarom heb ik besloten om via een vriendelijke en klantgerichte service en aan super concurrentiële prijzen springkastelen te huur aan te bieden. Een springkasteel is op eender welk feestje trouwens altijd een schot in de roos.
sea life
F.Lodder Verhuur Springkastelen Trampolines Afhalingen.
E313 afrit 22 Herentals Oost. Wegwijzer Herentals volgen. Aan eerste kruispunt Prima Lux rechts afslaan. Eerste groot kruispunt richting O.-L.-Vrouw-Olen links afslaan. Weg volgen, rotonde rechts nemen, kerk en spoorweg passeren. Over spoorweg tweede straat rechts, rechtover cafe" t Zonneke" Meirenstraat. 300 m links over kruispunt Meirenstraat 77 bord springkastelen.
Autolening
De Cock Van Donink.
gps
Kantonis Group.
Enkele van onze springkastelen. 100 per dag, 150 voor 2 dagen. Begeven jouw kleine bengels zich graag in zee? Deze haai brengt de onderwaterwereld naar jouw feest. 100 per dag, 150 voor 2 dagen. Breng jij als piloot dit vliegtuig veilig op de grond? Met dit springkasteel springt jij zo de hoogte in. Naast een glijbaan, zijn er ook heel wat leuke obstakels. 125 per dag, 175 voor 2 dagen. Piraten Combo Shooter. Storm op zee! Deze piratenboot wordt nauw in de gaten gehouden door de vijand. Lig op de loer en versla de slechteriken op zee. 250 per weekend vr. avond tot zo. Aap Battle Run. Versla jij deze aap? Waag je op dit leuke springkasteel, vol spannende hindernissen. Op dit springkasteel kun je een leuke battle houden. In volgende regio's' kunnen wij gratis leveren: Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Herk-de-Stad, Westerlo, Laakdal, Aarschot, Geel, Herentals, Heist-o/d-Berg, Tienen, Borgloon, Beringen, Halen, Bilzen, Dilsen-Stokkem, Genk, Alken, As, Bekkevoort, Lummen, Hasselt, Sint-Truiden, Lanaken.
Springkastelen De Springer Verhuur Herentals Inforegio.be.
Bij De Springer te Herentals kan u springkastelen huren aan super concurrentiële prijzen en met een vriendelijke en klantgerichte service. Zoekt u een springkasteel aan een zeer lage prijs? Contacteer dus dan zeker De Springer te Herentals voor meer info.
De Springkoe Verhuur of huren van springkastelen in de regio Westerlo, Herselt, Hulshout, Olen enzovoort.
Onze sterke troeven.: Uw feest wordt absoluut een topper! Al onze kastelen worden regelmatig vernieuwd zodanig dat ze geen gebruikschade vertonen! Bij het huren van twee springkastelen op dezelfde plaats en dezelfde dag krijgt u korting op het tweede kasteel.
Springkasteel huren in Herentals? Rent4Fun natuurlijk! Rent4Fun.
Grondzeilen, blowers en veranker materiaal zijn inbegrepen en ook wordt het springkasteel gratis geplaatst en opgehaald, zodat jij enkel je springkasteel hoeft te kiezen: Wij regelen verder alles! Wie zijn Rent4Fun? Rent4Fun is dé springkastelen expert voor Herentals en omgeving.
Een dag in je eigen kasteel Springkasteelantwerpen.be.
Wel, dat moment brengen wij opnieuw, maar ditmaal om ook jou kinderen dit gelukzalige gevoel te laten ervaren. Wij hebben voor elk wat wils en geven steeds de beste service! Onze luchtkussens, springkastelen, bouncers, luchtkastelen, opblaasbare dromen, speeltuigen, zijn steeds van goede kwaliteit.
Contact Springpallieterke.
Springpallieterke is een firma die voornamelijk springkastelen en andere feestobjecten verhuurd. We hebben reeds 7 jaar ervaring in de sector. Ons gamma is sinds dit jaar uitgebreid met nieuwe producten en themas. Als u niet vindt wat u zoekt op onze website, vraag er dan gerust achter!

Contacteer ons