Meer resultaten voor springkastelen geel

F.Lodder Kinderanimatie, Springkastelen Trampolines verhuur.
Tegelijk zijn we een baanbrekend verhuurcentrum van kleine springkastelen, ideaal voor verjaardagsfeesten, communie, baby-born, Er zijn twee vestigingen: in Olen en in Bouwel. Wil je weten of een bepaald springkasteel nog vrij is, stuur dan 24/24 een sms naar 0472 38 57 00 met vermelding van type en datum!
Lening berekenen
Verhuur van springkastelen Bart Cools Gekke Fietsen Ballenbad Kindergrime.
SPRINGKASTELEN BART COOLS. Wat verhuren wij allemaal? Wij leveren tot ver buiten de kempen zoals bvb. Geel, Mol, Balen, Olmen, Meerhout, Dessel, Retie, Olen, Herentals, Laakdal, Vorst, Kasterlee, Herselt, Kasterlee, Arendonk, lichtaart, Tielen. Copyright 2016: Springkastelen Bart Cools. Nieuwe springkasteel worm en go-karts.
partytent
Welkom bij de Springplaneet despringplaneet.
De Springplaneet is een jong dynamisch bedrijf in Meerhout dat gespecialiseerd is in het verhuur van springkastelen, feestmaterialen en spelletjes. Voor al uw tuinfeestjes, verjaardag, communie, lentefeest, babyborrel of opendeurdagen kan je. steeds terecht bij De Springplaneet. Al onze producten worden gratis geleverd en geplaatst in de volgende gemeenten.: Averbode, Balen, Beringen, Beverlo, Booischot, Dessel, Diest, Eindhout, Geel, Groot vorst, Ham.,
meterstand zonnepanelen
Springkasteel huren in Geel Cosmos Events.
Geniet van een zorgeloos dagje springen en lekker gek doen op een van de springkastelen. Voordelige springkastelen met korting in Geel. De springkastelen van Cosmos events zijn voordelig en worden altijd in goede staat geleverd op uw woonadres in Geel.
hp inkt
Een dag in je eigen kasteel Springkasteelantwerpen.be.
Wel, dat moment brengen wij opnieuw, maar ditmaal om ook jou kinderen dit gelukzalige gevoel te laten ervaren. Wij hebben voor elk wat wils en geven steeds de beste service! Onze luchtkussens, springkastelen, bouncers, luchtkastelen, opblaasbare dromen, speeltuigen, zijn steeds van goede kwaliteit.
Leveren van springkastelen Springstad.
Binnen een straal van 20km zijn de leveringen van de bestelde springkastelen en spelen vanaf een verhuurbedrag van 80 gratis. Indien de afstand groter is dan 20 km, te rekenen vanaf Oosterloseweg 38, 2440 Geel dient u ons even een berichtje te sturen om de exacte levering kost te weten.
De Springkoe Verhuur of huren van springkastelen in de regio Westerlo, Herselt, Hulshout, Olen enzovoort.
Bij het huren van twee springkastelen op dezelfde plaats en dezelfde dag krijgt u korting op het tweede kasteel. Gratis slecht weer garantie. Bij slecht weer kan de avond voordien in overleg met ons het kasteel kosteloos geannuleerd worden. E-mails over de eventuele beschikbaarheid worden binnen de 24H beantwoord Gebruik hiervoor het contactformulier of reservatieformulier. Reserveer nu je attractie voor uw communiefeest, babyborrel, verjaardagsfeestje, barbecue, kinderfeestje of buurtfeest in 2019! Bergom Blauberg Geel Herselt Heultje Houtvenne Hulshout Oosterlo Ramsel Stelen Varenwinkel Voortkapel Westmeerbeek Zammel Zoerle-Parwijs.
Springstad.
We hebben een hele leuke selectie springkastelen en spelletjes voor u klaar staan. Wil je op de hoogte blijven van onze acties, vergeet je dan zeker niet even in te schrijven op onze nieuwsbrief en neem regelmatig een kijkje op onze website.
Springkasteel huren in Geel? Rent4Fun natuurlijk! Rent4Fun.
Grondzeilen, blowers en veranker materiaal zijn inbegrepen en ook wordt het springkasteel gratis geplaatst en opgehaald, zodat jij enkel je springkasteel hoeft te kiezen: Wij regelen verder alles! Wie zijn Rent4Fun? Rent4Fun is dé springkastelen expert voor Geel en omgeving.
It Takes 2 Springkastelen Huren.
It Takes 2 Springkasteel Huren Geel. Welkom bij It Takes 2 Springkasteel Huren. It Takes 2 Springkasteel Huren, gevestigd in Geel, is een firma die een leuke selectie springkastelen, obstakelbanen en voetbalobstakels voor U klaar heeft staan. Wij hebben reeds 10 jaar ervaring in deze sector.

Contacteer ons