Meer resultaten voor springkasteel huren Geel

Een dag in je eigen kasteel Springkasteelantwerpen.be.
Herinner je je nog dat nostalgische jeugdmoment waar je niet kon wachten om de schoenen uit te trekken en vervolgens voor de rest van de dag naar dat reusachtige springkasteel te rennen? Wel, dat moment brengen wij opnieuw, maar ditmaal om ook jou kinderen dit gelukzalige gevoel te laten ervaren.
backlinks
Zelf organiseren Stad Geel.
Veilig plaatsen van een springkasteel. Wanneer u als organisator een springkasteel of ander opblaasbaar speeltuig plaatst wilt u alles in het werk stellen om de veiligheid van de kinderen te garanderen. Op zoek naar een job als vrijwilliger bij het Lokaal Bestuur Geel?
boxspring
De Cock Van Donink.
argenta
Verhuur van springkastelen Bart Cools Gekke Fietsen Ballenbad Kindergrime.
Wat verhuren wij allemaal? Wij leveren tot ver buiten de kempen zoals bvb. Geel, Mol, Balen, Olmen, Meerhout, Dessel, Retie, Olen, Herentals, Laakdal, Vorst, Kasterlee, Herselt, Kasterlee, Arendonk, lichtaart, Tielen. Copyright 2016: Springkastelen Bart Cools. Nieuwe springkasteel worm en go-karts.
hypnose
F.Lodder Verhuur Springkastelen Trampolines Afhalingen.
Ik heb vele prijzen vergeleken en dit bedrijf is werkelijk het goedkoopst! Ann Dams, Geel. Wij huurden een springkasteel, maar helaas viel de blower regelmatig uit. Er bleek intern een slecht contact te zijn. Gelukkig was er een elektricien aanwezig op het feest die het probleem heeft hersteld, maar dit heeft toch meer dan een half uur in beslaggenomen. Bij het terugbrengen van het gehuurde materiaal was er enkel een familielid, aanwezig waardoor we het defect niet echt hebben kunnen melden aan een verantwoordelijke. Sven Guns, Vorselaar. De kindjes hebben zich goed kunnen uitleven. Het springkasteel was perfect in orde en we werden goed geïnformeerd over het opstellen en afbreken ervan. Debby Horemans, Vorst-Laakdal. Super klantvriendelijk met correcte afspraken en het materiaal steeds voor 100% in orde! Een aanrader voor iedereen die een springkasteel wenst te huren.
luchthavenvervoer vdw
HOME.
Een vijftiental jaar geleden hebben we de kans gekregen een nieuwe zaak op te starten in het verhuren van feestmaterialen, ECS Events was geboren. Eerst een springkasteel, dan een stoel, een tafel, een tent, en de bal is blijven rollen.
Springkasteel huren in Geel? Rent4Fun natuurlijk! Rent4Fun.
Heb je ook nog ruimte nodig een kinder grime tafel of andere attracties? Houd hier dan rekening mee bij het vinden van een passend springkasteel. Goed om te weten over het huren van een springkasteel in Geel. Ga je een springkasteel huren bij Rent4Fun?
De Springkoe Verhuur of huren van springkastelen in de regio Westerlo, Herselt, Hulshout, Olen enzovoort.
Bij het huren van twee springkastelen op dezelfde plaats en dezelfde dag krijgt u korting op het tweede kasteel. Gratis slecht weer garantie. Bij slecht weer kan de avond voordien in overleg met ons het kasteel kosteloos geannuleerd worden. E-mails over de eventuele beschikbaarheid worden binnen de 24H beantwoord Gebruik hiervoor het contactformulier of reservatieformulier. Reserveer nu je attractie voor uw communiefeest, babyborrel, verjaardagsfeestje, barbecue, kinderfeestje of buurtfeest in 2019! Bergom Blauberg Geel Herselt Heultje Houtvenne Hulshout Oosterlo Ramsel Stelen Varenwinkel Voortkapel Westmeerbeek Zammel Zoerle-Parwijs.
home v1 JERO-RENT.be.
In de winterperiode zetten we volop in op indoor verhuur. Een springkasteel buiten plaatsen blijft een mogelijkheid., maar indoor verhuur geeft net dat beetje extra voor de kinderen. Bekijk ons aanbod van indoor structuren of ga voor een groter springkasteel.
It Takes 2 Springkastelen Huren.
It Takes 2 Springkasteel Huren Geel. Welkom bij It Takes 2 Springkasteel Huren. It Takes 2 Springkasteel Huren, gevestigd in Geel, is een firma die een leuke selectie springkastelen, obstakelbanen en voetbalobstakels voor U klaar heeft staan. Wij hebben reeds 10 jaar ervaring in deze sector.
Welkom bij de Springplaneet despringplaneet.
Heppen, Kwaadmechelen, Laakdal, Leopoldsburg., Meerhout, Mol, Olmen, Oosterlo, Paal, Tessenderlo, Westerlo, Wezel. VANAF 20/04/2019 T.E.M. 19/05/2019 LEVERVEN WIJ ENKEL IN: BALEN, GEEL, HAM, LAAKDAL, MEERHOUT, MOL, OLMEN, TESSENDERLO. Geen waarborg, wel contante betaling bij levering. geen probleem, gratis annulatie op de springkastelen.
Verhuur van springkastelen, tenten en feestmateriaal.
Partyverhuur Steurs is uw partner voor het huren van springkastelen, tenten en feestartikelen tijdens uw feest. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit. Wij proberen de klanten met zowel onze producten als met onze service 100% tevreden te stellen. Omdat we een kleine onderneming zijn mogen we geen BTW aanrekenen waardoor we zeer scherpe prijzen kunnen hanteren. Vanaf 2de dag 50% koring op elk springkasteel.

Contacteer ons